Companii


Anterior 1  2  Următorul


De ce ar trebui să mergi la Open Doors-ul Libra Internet Bank

Postat: 2018-06-13
Care sunt canalele tradiționale pe care le folosești atunci când îți cauți un job? Te-ai gândit până acum că interacțiunea directă cu angajatorii îți poate aduce mai multe beneficii decât aplicarea tradițională la un job? Nu, nu vorbim despre târgurile de joburi, ci despre ceva mai personalizat, o experiență care nu te face să te simți la fel ca alți 100 de candidați. Este vorba despre conceptul de Open Doors, eveniment în cadrul căruia companiile aleg să își cunoască mai bine potențialii viitori angajați. Iar această interacțiune te ajută și pe tine – te face să îți dai seama dacă te potrivești în echipa companiei. Însă știi de ce ar trebui să mergi la Open Doors-ul Libra Internet Bank? Îți dăm noi câteva motive. Iată despre ce este vorba!

citeste mai multVara începe în figuri și forme GOLD O poveste by ASER România

Postat: 2018-06-05
          „Shape your summer!”. Cam așa ar suna îndemnul celor din ASER România către
toți studenții care au început în mod oficial sesiunea de vară. Da, știm cât de greu este să te poți concentra, să dai tot ce ai mai bun și să scapi fără restanțe, însă sesiunea poate fi transformată foarte ușor din amenințare în oportunitate. Cum? Cu puțină imaginație.

citeste mai multAIESEC Craiova vă invită la evenimentul Go Global

Postat: 2018-04-16
Organizația studențescă AIESEC Craiova organizează marți, 24 Aprilie, evenimentul „Go Globalˮ al cărui scop este de a le prezenta tinerilor oportunitățile oferite de stagiile de voluntariat internaționale. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Erasmus + și va avea loc la Casa de Cultură a Studenților Craiova între orele 10-18.

citeste mai multASER organizează cel mai complex proiect dedicat domeniului creativ

Postat: 2018-04-11
ASER dă startul înscrierilor pentru Ingenius, cel mai complex proiect studențesc
dedicat domeniului creativ. Proiectul va avea loc în perioada 2-18 mai, când participanții pot expora The Marketing Universe în etape precum Open Days în companii și agenții, traininguri, dar și prin provocări din partea organizațiilor.

citeste mai multO șansă inedită pentru dezvoltare

Postat: 2018-04-10
BEST Training Weekend este un eveniment care le oferă studenților
posibilitatea de a asimila noi cunoștințe și de a interacționa cu oameni
diferiți.
Odată cu această interacțiune, prin implicare, ei își pot crea noi
prietenii
, dar și să își descopere potențialul ascuns.

citeste mai multThe need of skills development in a digital transformation context

Postat: 2018-04-03
METRO SYSTEMS Romania, the IT company member of the METRO GROUP, provides complete IT solutions for METRO GROUP's sales lines operating in 30 countries in Europe and Asia.

citeste mai multOPEN DOORS WIPRO - Oportunitati de angajare pentru vorbitorii de limbi straine

Postat: 2015-07-03
Compania WIPRO vine catre tine cu noi oportunitati de cariera in domenii precum:
Customer Service, Human Resources, Finance and Accounting, Order Management, IT Support.

citeste mai multInspire Group își mărește echipa

Postat: 2015-06-26
Îți place să lucrezi cu oamenii si ești dispus să dobândești noi competențe, alături de o echipă entuziastă? Vino în gașca Inspire Group! Proiectele noastre includ servicii de employer branding, recrutare și publishing și ne dorim alături de noi persoane pasionate de aceste domenii, alături de care să ne mândrim cu rezultatele pe care le obținem împreună.
 

citeste mai mult300 de locuri de munca la Ubisoft România

Postat: 2015-06-15
Ubisoft Entertainment, compania de origine franceză care produce jocuri video, oferă 300 de noi locuri de muncă în departamente de  Producție, IT și Quality Control. De curând, reprezentantii acesteia au inaugurat și un nou sediu care ii va gazdui atat pe cei 1200 de angajati existenti, cat si pe viitorii membri ai echipei.
 

citeste mai multCV-ul care te aduce în fața recruiter-ului

Postat: 2015-06-03
CV-ul este cel care te reprezintă în faţa angajatorului, iar dacă ştii cum să te promovezi fără să exagerezi, ai toate şansele să fii chemat la un interviu. Un CV bun nu trebuie să cuprindă exagerări, “publicitatea” pe care ţi-o faci trebuie să reflecte adevărul.

citeste mai mult


Anterior 1  2  Următorul